Vopsea de par 2016. Specialistii aleg!?

Creat in data: 2016-02-16 Vizualizari: 2104 Comment: 0

Specialistii au decis… vopseaua de par pentru anul 2016! Cam asa se intituleaza un titlu dintr-o editiile online romaneasca. Este doar un titlu, nu inseamna ca destinul culorii la o vopsea de par se va decide intr-un birou de pe Bulevardul Magheru. 

Nu inseamna nici ca aici, in provincia balcanica se vor trasa liniile modei in ceea ce priveste culoarea de par si vopseaua pe care o vom folosi mai mult in acest an. Desi, recunoastem, foarte mult am dori acest lucru.

Totusi, inspiratia “publicistica” a celor care ar vrea sa ne traseze felul in care ne vom aranja parul pleaca de la recomandarile Londa color, recomandari care vor sa promoveze calitatile si avantajele unor noi produse. Noi nuante, noi culori, noi idei… asta inseamna de fapt Londa Color, vopsea de par de cea mai buna calitate.

            Inca o idee despre nuanta de par a anului 2016: mare parte din blogurile care se ocupa de sectorul “beauty”, de sfaturile care ne spun ce vopsea de par sa folosim au preluat in masa si duc mai departe tenta comerciala imprimata. Adevarul este putin altul, sau nu neaparat altul ci mai dergarba are si alte variante sau, ca sa fim si mai sinceri, este pe undeva pe la mijloc. Astfel, este absolut adevarata sintagma: cea mai buna vopsea de par este cea care te face sa arati bine, iar despre asta este inutil sa mai vorbim.

In ceea ce priveste insa moda, trendul sau acel “must-have” care ne innebuneste si ne dicteaza ce trebuie sa facem, aici lucrurile stau cu totul altfel. Ce se poarta in America nu ar putea fi agreat in Europa, ar putea diferi in Franta fata de Grecia, s.a.m.d. Asadar, devine fara sens sa emitem noi, de la Bucuresti, directia modei pentru 2016, care va fi cea mai folosita vopsea de par in acest an, dupa cum se va vedea in continuare.

Bronde cu variantele sale, propus de Londa Professional, este de fapt un ansamblu de tehnici de evidentiere a culorii coafurii dvs. Astfel, prin alegerea ei corecta, o vopsea de par poate pune in evidenta sau poate estompa calitatile parului dvs. “Bronde Stratum” este acea metoda care inchide la culoare radacinile firului de par, deschizand in schimb varful parului in nunate care ajung pana la cele de culoarea aurie a mierii. Este o tehnica pe care sunteti invitate sa o experimentati si sa o folositi. Cu mentiunea de rigoare de mai inainte, respectiv aceea ca nu orice vopsea de par va avantajeaza.

Tot Londa Professional mai pune la dispozitie si alte doua tehnici remarcabile in evidentierea parului dvs. Astfel, prin Bronde Masquerade veti scoate in evidenta buclele parului dvs, printr-o accentuare a culorii zonelor inchise pana la nuanta de cedru. Bronde Shimmer, in schimb, va reda o alternanta de culori deschise si inchise, ideala pentru suvitele argintii si aurii, excelent puse in valoare prin alegerea corecta la vopseaua de par. Ar mai fi si Bronde Edge, care imbina armonios toturile inchise cu cele deschise. Rezultatul? O culoare a parului care se apropie extraordinar de mult de natural.

Dincolo, peste Ocean, remarcam o alta tendinta: culorile pastelate! Adica, daca suntem atenti la ceea ce scriu ziarele si bloggerii, observam ca moda in coafura nu este data nicidecum de publicatii online, ci felul in care se alege o vopsea de par este dat de excentritatile unor artisti. De exemplu Hillary Duff sau Kate Perry, designerul Nicole Richie pun accent pe culorile pastelate. De la clasicul (deja) roz, la albastriul metalic, s.a.m.d.

Ori, in aceste conditii, extreme cum au fost prezentate acum despre cea mai potrivita vopsea de par, s-ar impune necesitatea de a da crezare unuia sau altuia? Nu. O vopsea de par este cu atat mai potrivita cu cat va scoate mai bine in evidenta calitatile. Cea mai buna vopsea de par este aceea cu care aratati bine. Si, opinam noi, exista o singura vopsea de par potrivita pentru fiecare. Trebuie s-o descoperiti insa...

Lasa un comment

Captcha