Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Definirea termenilor

1.1 Web-site-ul "Magazin online - Vopsea de par" localizat la adresa http://www.vopsea-de-par.ro , denumit in continuare ‘Site’, este operat de si se refera la SC Axa Enterprise DV SRL, avand cod fiscal 35094172 si sediul in Bucuresti, Bld. Timisoara, Nr.71., Sector 6.

1.2 Prin termenul de “Furnizor” se intelege "Magazinul online - Vopsea de par" de la adresa http://www.vopsea-de-par.ro si detinut de SC Axa Enterprise DV SRL;

1.3 Prin termenul de “Utilizator” se intelege orice persoana fizica sau juridica ce foloseste serviciile prezente pe Site (vizualizare, accesare informatii, inregistrare, creare de cont, comanda de produse si alte servicii existente pe Site);

1.4 Prin termenul “Servicii” se intelege ca Furnizorul acorda Utilizatorului accesul la datele si informatiile provenite de la Furnizor si furnizorii sai, prin intermediul Site-ului.

1.5 "Magazin online - Vopsea de par" nu este si nu poate fi facut responsabil pentru indisponibilitati si defectiuni ce pot surveni in functionarea site-ului si nici pentru continutul site-ului.

2. Obligatiile Furnizorului

2.1 Furnizorul si furnizorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici un fel de pierdere cauzata de catre evenimente care nu se afla sub controlul "Magazin online - Vopsea de par" si/sau de catre erori din partea Utilizatorului.

2.2 Nimeni din personalul "Magazin online - Vopsea de par" nu poate fi facut responsabil pentru pierderi directe sau indirecte, ce pot surveni din deficiente de functionare ale Site-ului si care nu-i pot fi imputate si/sau de catre folosirea incorecta a Serviciilor de catre Utilizator.

3. Obligatiile Utilizatorului

3.1 Utilizatorul se obliga sa foloseasca Site-ul "Magazin online - Vopsea de par" doar in scopuri legale si ii este interzis sa:

- Publice, reproduca, copieze, transmita sau sa transfere continutul Site-ului (in forma in care se regaseste pe Site sau in forme modificate) catre orice mediu de comunicare sau de stocare a informatiei: publicatii tiparite, website-uri, blog-uri, servere etc.;

- Indeparteze posibile insemne care certifica dreptul de autor ale Furnizorului sau furnizorilor sai asupra continutului site-ului;

- Atenteze la buna functionare si la securitatea Site-ului, prin orice fel de tactici.

4. Securitatea informatiei

4.1 Utilizatorul este de acord cu faptul ca "Magazin online - Vopsea de par" nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii , prin Internet si/sau prin Serviciile Site-ului.

4.2 Utilizatorul este de acord cu faptul ca Serviciile sunt disponibile prin Internet si ca Furnizorul nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind Serviciile este permanent in siguranta.

5. Confidentialitatea informatiei

5.1 Va rugam sa accesati sectiunea “Confidentialitatea datelor” pentru mai multe informatii despre stocarea acesteia in baza de date a "Magazin online - Vopsea de par"

6. Informatii cu caracter general

6.1 "Magazin online - Vopsea de par" isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului document de Termeni de Utilizare.

6.2 Folosirea in continuare a serviciilor si informatiilor continute de Site este echivalenta cu acceptarea prezentului document de Termeni de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termeni de Utilizare prezentate aici, va rugam sa renuntati la folosirea serviciilor Site-ului.

6.3 Pentru a fi la curent cu cele mai noi modificari aduse la continutul prezentului document, va rugam sa il recititi periodic. Utilizatorii inregistrati pe Site-ul vor fi notificati exclusiv pe Site de fiecare data cand se vor aduce modificari la prezentul document.

6.4 Folosirea "Magazin online - Vopsea de par" si a Serviciilor oferite presupune faptul ca sunteti de acord cu toate prevederile prezentului document de Termeni de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezentul document, va rugam sa incetati din a folosi Site-ul si Serviciile.